Infomiddag

Er zijn zoveel vragen over thuisonderwijs dat we infomiddagen organiseren. Deze middag is uitsluitend bij te wonen door ouders.

We houden het klein: groepen, tot maximaal 30 personen (minimaal 15).  We nemen de tijd, omdat het onderwerp nou eenmaal niet in 10 minuten kan worden uitgelegd.

Wat kun je verwachten? We gaan in op de praktische zaken en de juridische zaken in het algemeen. Verder bespreken we de persoonlijke keuze voor thuisonderwijs. Past het bij jou?


Wanneer? Vrijdag 1x per maand vanaf september

Waar? Olympisch kwartier, Amsterdam Zuid in de OBA. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Kan ook de Parkeergarage onder het Olympisch stadion. 2 minuten vanaf de A10.  Google maps (klik voor routebeschrijving). Als dat niet werkt, dit is het adres van de bibliotheek: Laan der Hesperiden 18, 1076DN Amsterdam.

Hoe laat? Ongeveer 14.30 – 17.00 uur (inloopkwartiertje met koffie en thee)

Wat? Informatie over schoolsysteem versus homeschooling.

Kosten 10 euro per persoon incl. koffie en thee. Maximaal 30 personen per middag.  Bij aanmelding van 15 personen gaat het door. Hou de Facebookpagina in de gaten voor data.

Aanmelden
Stuur een mailtje en geef aan met hoeveel personen jullie komen. Vermeld svp ook je telefoonnummer. Als je het prettig vindt, kun je vooraf aangeven hoe oud je kinderen zijn en of ze naar school gaan. Er wordt niets met je gegevens gedaan, dit is alleen voor het aanmelden. We vragen je om gepast geld mee te nemen.

Tijdens de infomiddagen kun je een presentatie verwachten waarin het schoolsysteem naast thuisonderwijs wordt besproken. Tevens delen we persoonlijke verhalen over kinderen voor wie het schoolsysteem niet werkt.

Na de presentatie is er voldoende tijd om vragen te stellen, verhalen te delen, en vooral kennis te maken met de onderwijsconcepten homeschooling en unschooling.

 

 

Flyer thuisonderwijs

 

Heb je interesse in een infomiddag bij jou in de buurt? Neem dan contact op voor beschikbaarheid en tarieven. We komen ook op locatie.

 

Klik flyer infomiddag_a4 voor de pdf om deze te kunnen printen en ophangen.

 

 

 

Advertisements